Elektrotechniek

Bent u van plan te gaan nieuw- of verbouwen? Heeft u een nieuwe keuken aangeschaft waarvoor aansluitingen moeten worden verplaatst of bijgemaakt? Voor deze en nog veel meer werkzaamheden bent u hier aan het juiste adres. Berkhout Elektro kan u voorzien in alle elektrotechnische werkzaamheden.

Als u bijvoorbeeld gaat nieuw- of verbouwen kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierbij wordt er met u meegedacht en geadviseerd over onder andere de verlichting of posities en aantallen contactdozen. Ook over de keuze van materiaal hoeft u zich geen zorgen te maken. Er wordt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt. Er is heel veel keuze in schakelmateriaal, wij kunnen u diverse voorbeelden laten zien. Wij werken vaak met schakelmateriaal van Jung, omdat de standaard serie er strak en modern uit ziet, degelijk materiaal is en het zeer prettig werkt. Voor groepenkasten kiezen wij vaak voor Eaton, dit omdat deze een zeer hoog installatiegemak en bedrijfszekerheid bied.

Er word steeds duurzamer gedacht. Daarom houden wij ons ook bezig met manieren om energie te besparen. Dit kan worden gezocht in bijvoorbeeld de verlichting, maar ook in het zelf opwekken van energie. Heel bekend hierin zijn zonnepanelen. Deze kunt u ook door Berkhout Elektro laten installeren.

Ook huisbesturing/automatisering word steeds meer bekend en interessant. Wie wil het nou niet, de verlichting, verwarming, gordijnen of zonwering bedienen op de smartphone of tablet?! Er word gedacht dat het allemaal heel erg duur en ingewikkeld is, maar dat valt in de basis best wel mee. Het kan met diverse extra toevoegingen en opties zo duur en ingewikkeld gemaakt worden als u zelf wilt. Voor de bestaande woningen is er een zeer betrouwbaar en eenvoudig bedienbaar systeem op de markt, eNet Smart Home, waar wij sinds 2017 gecertificeerd service partner van zijn. Dit systeem bestaat uit sensoren en actoren die draadloos met elkaar communiceren. De sensoren kunnen bestaan uit wandzenders (schakelaars) die willekeurig in een ruimte geplaatst worden doordat ze batterijgevoed zijn (levensduur batterij circa 6-8 jaar) en/of in de vorm van een afstandbediening of smartphone. Bouwt u een nieuw huis of gaat u uw huis grondig renoveren, dan kan Busch-Free@Home interessant zijn. Dit systeem is in het gebruik vergelijkbaar met Jung Enet, met als belangrijkste verschil dat dit een bedrade communicatie betreft.

Wilt u meer informatie of een demonstratie, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

  • Huis- utiliteitinstallaties
  • Domotica
  • (led)verlichting
  • Data/telefonie
  • Groepenkasten
  • Zonne-energie
  • Deurintercom
  • Laadpalen elektrische auto’s

Bekijk hier onze andere diensten

Beveiliging

 Wilt u meer informatie over onze beveiliging klik dan hier.

Verlichting

Wilt u meer informatie over onze verlichting klik dan hier.